Zdravé recepty

OBALOVANÁ TRESKA V KUKUŘIČNÉ KRUSTĚ

Křupavá treska v kukuřičné krustě a s jemnou limetkovou chutí nesmí chybět na žádném nedělním stole. Ochutnejte i vy, že není nic lepšího, než obalovaná treska v křupavém těstíčku. Co potřebujete za ingredience a jak postupovat?

obalovaná treska

Ingredience na obalovanou tresku

  • 2 filety tresky
  • 1/4 šálku limetkové šťávy
  • 2/3 šálku kukuřičné mouky
  • 2/3 šálku polohrubé mouky
  • 1/2 šálku olivového oleje
  • 1/4 šálku másla
  • sůl
  • čerstvě mletý černý pepř
limetka na obalovanou tresku

Postup

1. Filety tresky opláchněte vodou a osušte papírovým ubrouskem.

2. V misce smíchejte kukuřičnou mouku, polohrubou mouku, sůl a pepř.

3. V pánvi rozehřejte olej s máslem.

4. Tresku namočte do limetkové šťávy a přebytek nechte okapat. Rybu obalte ve směsi kukuřičné mouky a osmažte z obou stran.

Sdílejte recept na Facebooku se svými přáteli!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial